top of page

Nåva Nagelgel

Innehåller en substans som motverkar och botar uppkomsten av nagelsvamp. Nagelgelen är framtagen av ett svenskt utvecklingsföretag. 

215 kr

Nava-of-sweden.jpg

Nagelbalm Special

Är ett mintdoftande balm som är

Antiseptiskt, Uppljusande och

Återfettande som ger 

fräschare naglar och bättre nagelfalser

180 kr

Nagelbalm-Special-2022-400x400.jpg

EKODES™ Smart Desinfektion 

Dödar mikroorganismer

Förhindrar smittspridning

av SVAMP

125 kr

 

Smart-des.jpg
Smart-des.jpg

 STRUMPOR

Markoma bambu.jpg

Bambu 

Bambu är ett naturmaterial, en växtfiber som tillhör släktet gräs. Bambu är ett mjukt material. Det känns som silke mot huden och reglerar och jämnar ut temperaturen. Det känns varmt mot huden under kalla vinterdagar och svalt under varma sommardagar. Materialet är antistatiskt vilket innebär att det inte tar upp smuts så lätt. Detta gör att materialet är antibaktriellt. Därför är bambumaterial bra för att läka sår och hudsprickor på fötter och ben. Det klarar 60 graders tvätt, så det är också bra vid behandling av fotsvamp. Vid problem med fotsvett reducerar bambun lukter.

Bambun kan stickas tunt men densiteten är högre än på bomullsstrumpor eller ullstrumpor. Bambu växer naturligt och odlas utan besprutning på stora delar av jorden. Den kräver ingen konstbevattning eller konstgödsel för att växa. Därför anses bambun vara ett ekologiskt hållbart material för framtida produktion. 

1 par 45 kr

4 par 150 kr

Ull stumpor 178003791-origpic-c60d6b.gif

Kashmirull

Ull är ett naturmaterial som också är vårt äldsta textilmaterial. Ull är hår som klipps eller kammas från djur och därefter spinns eller tovas till tråd. Vanligtvis kommer ull från tamfår. Ull har stor förmåga att isolera värme och transportera bort väta från huden. Materialet klarar upp till 30 procents fuktighet och känns ändå varm och torr mot huden. Många människor använder ull, eller ylle som materialet även kallas, under vintertid för dess värmande funktion. Ull är ett material som är dragsvagt, det vill säga att slitstyrkan är sämre än till exempel bomull och materialet tappar lättare formen. Däremot är ullens värmande egenskaper oslagbara och dina fötter hålls mjuka och fina när du använder ullstrumpor. Ull tål inte höga tvättemperaturer. Våra ullstrumpor kan tvättas i 40 graders maskintvätt men behöver stäckas i vått tillstånd. Ull behöver inte tvättas lika ofta som andra material eftersom ullen inte så lätt tar upp smuts i fibern och är självrengörande. Det brukar räcka med att vädra strumporna och tvätta någon gång då och då. Detta är också bra ur miljösynpunkt. 

 70 kr

stödrumpa bomull.jpg

HARMONY STÖDSTRUMPOR

Njut av HARMONY's fina lyster och struktur. Klassisk och stilren stödstrumpa i nylon. Ökar blodcirkulationen i benen och motverkar svullnad, vilket ger energifyllda och pigga ben.

75% Polyamid, 25% Elastan

 170 kr

stödstrumpa med spets.jpg

LACE STÖDSTRUMPOR

- SUPREME SKIN

Tack vare sin fina spetskant har LACE blivit en av våra absoluta bästsäljare. Den silikonförsedda spetskanten håller nylonstrumporna skönt uppe utan att klämma åt. Stödstrumporna ökar blodcirkulationen i benen och motverkar svullnad, vilket ger energifyllda och pigga ben..

75% Polyamid, 25% Elastan

 195 kr

stödrumpa bomull.jpg

SOLID STÖDSTRUMPOR - BRILLIANT BLACK

SOLID är enkelheten själv, stickad med en unik sömlös konstruktion. Stödstrumporna ökar blodcirkulationen i benen och motverkar svullnad, vilket ger energifyllda och pigga ben.

58% Ekologisk Bomull, 28% Polyamid, 14% Elastan

 230 kr

Stödstrupor ull.jpg

ORIGINAL OUTDOOR STÖDSTRUMPOR - GEOCACHING GREY

Redo att uppleva naturen? Med ORIGINAL OUTDOOR får du det bästa av två världar. En grym stickteknologi tillsammans med den finaste och mjukaste merinoullen, ett naturmaterial i en klass för sig! Kompressionen kring ankeln ökar blodcirkulationen och motverkar svullna, trötta och stela muskler.

55% Merinoull Concorde, 34% Polyamid, 11% Elastan

295 kr

stödstrumpa zebra.jpg

ZEBRA STÖDSTRUMPOR - GORGEOUS GREY

ZEBRA är ett vackert mönster inspirerad av vildmarken och savannen. Stödstrumporna ökar blodcirkulationen och motverkar svullnad vilket ger energifyllda och pigga ben.

60% Ekologisk Bomull, 26% Polyamid, 14% Elastan

 230 kr

Diabetes 164276867-origpic-80dfd8.gif

DIABETES STRUMPA

Diabetikersock är en strumpa som är tillverkad för extra känsliga fötter. Diabetikesockar har alltid en tjockare frottesula som går från hälen, under foten upp över tån. Denna modell kallas för diabetikersock för att diabetiker är extra känsliga om sina fötter men modellen av strumpa passar också personer som har känsliga fötter. Diabetikersockar har alltid en mjuk fin resår upp till och är tillverkade med handkettlad tåsöm (utan tåsöm). Tåsömmen över tådelen är helt platt för att undvika att skava över tån.

50 kr

Halkstrumpor 164276869-origpic-4a1b71.gi

HALKSTRUMPOR

Halkstrumpor är strumpor med halkskydd under foten. Dessa förhindrar halk och fallolyckor inomhus. Halksockar är också bra för förflyttning av rörelsehindrade då fötterna hindras från att glida undan då man lyfter personen från tex rullstol till säng eller toalett. För många äldre är detta en trygghet att känna att man har grepp även om man inte har på sig skor inomhus. Vid gymnastik och yoga är det också många som har på sig halkstrumpor. Våra halkstrumpor är tillverkade med lös resår och utan tåsöm.

 50 kr

PRESENTKORT

Jag säljer presentkort på alla behandlingarna, vilket är uppskattat.

IMG_3146.jpg
bottom of page